Derby 1-2 Manchester United RECAP: Chong og Pellistri-mål forsegler sejren før sæsonen

Fodbold

Dit Horoskop Til I Morgen

Overførselsopdatering: Man Utd 'accepterer personlige vilkår' med Varane

Nøglebegivenheder

Manchester United startede deres præ-sæson forberedelser med en venskabelig sejr over Derby County på Pride Park

Ole Gunnar Solskjærs mænd tog en sejr på 2-1 over mesterskabssiden ledet af Red Devils & apos; ikon Wayne Rooney.

Tahith Chong, der er kommet til Birmingham City på lån, scorede et godt taget mål i første halvleg for at give United føringen.

Og Uruguays Facundo Pellistri fordoblede fordelen tidligt i anden periode, efter at Solskjaer havde vanvittige ni ændringer i pausen.

Colin Kazim-Richards reducerede restancen, før Jesse Lingard raslede overliggeren sent, da United tog sejren.

Derby: Roos, Byrne, Jagielka, Davies, Buchanan, Bird, Shinnie, Aluko, Lawrence, Morrison, Baldock

Man Utd: Heaton, Mata, Greenwood, Wan-Bissaka, Williams, Levitt, Elanga, Garner, Tuanzebe, Mengi, Chong

14: 49Nøglehændelse

Fuldtid-Derby 1-2 Man United

Det slutter med sejr til United, men Derby pressede dem hårdt.

Ole Gunnar Solskjær vil være tilfreds med træningen for sine spillere med nogle opmuntrende præstationer fra deres unge.

Hvad angår Derby, tager de masser af opmuntring fra deres optræden mod en af ​​Premier Leagues store drenge.

man utd nike aftale

Derbys kampagne starter den 7. august med en hjemmekamp mod Huddersfield. Med hensyn til Unied begynder de Premier League -sæsonen en uge senere hjemme hos Leeds.

14:43 Ricky Charlesworth

Sidste fem minutter

United beholder bolden, da de ser ud for at se sejren.

Udelukk dog ikke Derby. hey & apos; ve så skarp ud hele dagen og vil uden tvivl jagte en moral-boostende equalizer.

14:39 Ricky Charlesworth

Hjørne

Vædderne går hurtigt i stykker, og Kazim-Richards & apos; center er på vej bagud til et hjørne.

Hjemmeholdets fans forsøger at brøle deres hold videre til en udligning.

14:37 Ricky Charlesworth

Og her er Derbys mål

Indbegrebet af en høj omsætning aflytning fra Derby og en kvalitetsfinish fra Kazim-Richards #mufc pic.twitter.com/WCswgEoHOZ

- James Thomas (@mcdreeamie) 18. juli 2021
14:36 ​​Ricky Charlesworth

Uniteds andet mål

Shola Shoretire @FPellistri07

En dejlig sammenkobling fra to #MUAcademy fremover fordobler vores forspring #MUFC

- Manchester United (@ManUtd) 18. juli 2021
14:32 Ricky Charlesworth

Bar!

Jesse Lingard springer et skud af overliggeren med Marshall velforslået.

Det åbner pænt op mod de sidste 15 minutter.

14: 29Ricky Charlesworth

Tæt!

Derby giver det virkelig en chance, og Isaac Hutchinson går tæt på med et gribende drev, der flyver lige forbi et indlæg.

Mere om målet

Kazim-Richards blev opfordret til at skyde af mængden, og han forpligtede og lod rive fra omkring 30 yards ud med et skud, der fløj forbi Lee Grant.

Derby ændrer sig

County bringer en flok af spillere med sig, herunder den skotske målmand David Marshall.

14: 17Nøglehændelse

MÅL

2-0 til gæsterne og et gennemarbejdet mål var det også.

Facundo Pellistri runder målmanden og tapper ind efter et dejligt holdtræk.

14:12 Ricky Charlesworth

Ændringer påvirker flow

Floden af ​​Uniteds spil er uden tvivl blevet påvirket af så mange ændringer.

Kun deres to midterhalvdele er blevet på banen efter genstart.

14: 06Ricky Charlesworth

Tæt!

Alex Telles & apos; frispark afbøjes bag til et hjørnespark, da United ser ud til at starte hurtigt på anden halvleg.

14: 02Ricky Charlesworth

Tilbage i gang

Lee Grant, tidligere i Derby, er i stedet for Heaton som en af ​​ni ændringer for United.

Colin Kazim-Richards er på for værterne.

13: 55Ricky Charlesworth

Masser af ændringer

Som forventet er der sket en byge af substitutter.

Ligesom Jesse Lingard, Andreas Pereira og Nemanja Matic er alle i gang med United.

13:48 Ricky Charlesworth

Halvleg

United førte 1-0 ved pausen takket være Tahith Chongs mål.

Forvent masser af ændringer i anden halvleg.

13:45 Ricky Charlesworth

Greenwood går tæt på

Et vildt løb slutter med, at Mason Greenwood ser et skud afbøjes.

Det er den første virkelige indflydelse, som fremadrettet har haft i dag.

13:40 Ricky Charlesworth

Gemme!

Tom Heaton gør en glimrende redning for at holde en Derby -spiller ude et par år tilbage, efter Curis Davies & apos; knock-down header.

Afgørende smule målmandskab fra debutanten

13:36 Ricky Charlesworth

United holder ryddeligt besiddelse

Rams kæmper for at få fat i bolden, hvor United er chefbesiddende.

Det er en tålmodighedstest for Championship -siden.

13:33 Ricky Charlesworth

Chance!

Tom Lawrence nikker over efter bolden sad pænt for ham fra et center.

Halvvejs

Drikkevarer går i stykker. Og velfortjent er det også i denne heat.

13: 20Nøglehændelse

MÅL

Tahith Chong fyrer hjem ved det andet forsøg, efter at Kelle Roos fumlede sin første indsats.

1-0 United

13:13 Ricky Charlesworth

Derby øger ante

Værterne har haft et par hjørnespark og truet kortvarigt lige nu, men Tom Heaton var lig med en tam indsats.

Opmuntrende for værterne.

13: 07Ricky Charlesworth

Man United -fans med god stemme

Der er en god vokal tilstedeværelse for udeholdet, og deres hold nyder masser af bolden i de tidlige træk.

13: 03 Ricky Charlesworth

Første forsøg

En hurtig start af Derby og trialist Sam Baldock rammer et skud, der afbøjes til hjørnespark.

13:01 Ricky Charlesworth